fbpx

Godt sagt - Tag ordet i din magt

Vil du ruste dine elever til bedre fremlæggelser? Kniber det med modet til at mene noget forskelligt i klassen? Eller mangler dine elever redskaber til at blive velargumenterende debattører?

Læs mere

Demokra-hva-for-noget?

Hvordan kan eleverne omsætte deres viden om demokrati og medborgerskab i praksis? Kurset vil med udgangspunkt i elevernes viden og erfaringer, give dem en større forståelse af, hvordan de allerede nu kan agere som demokratiske medborgere.

Læs mere

Fat om Finanserne

Hvordan prioriterer man sine udgifter? Hvilke forsikringer er gode at have og hvorfor? Hvordan lægger man et budget? Hvad er ÅOP? Og hvorfor skal man kende til det? Gennem brætspillet Fat om Finanserne bliver eleverne klædt på til fremtiden med viden om privatøkonomi og forsikringer.

Læs mere

Må vi alle være her

Hvad end du oplever svære konflikter, udfordrende gruppedynamikker eller ønsker at styrke trivslen i klassen, så kan dette kursus give dig og dine elever et fælles sprog til at få bedre greb om konflikterne sammen.

Læs mere

Hvornår er nok, nok?

Har din klasse blot brug for at styrke samarbejdet og evnen til at løse problemer i fællesskab? Kurset giver dig og dine elever et fælles sprog og redskaber til at få bedre greb om konflikterne i og udenfor klasserummet.

Læs mere