Verdensmål - hvad har det med min hverdag at gøre?

FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling skal sikre kursen mod en bedre fremtid for alle. Kender dine elever til verdensmålene, og hvordan forbereder de sig bedst til fremtiden? Kurset giver dine elever global viden, så de aktivt tager stilling til egen adfærd og globale problemstillinger.

Læs mere

Godt sagt

Vil du ruste dine elever til bedre fremlæggelser? Kniber det med modet til at mene noget forskelligt i klassen? Eller mangler dine elever værktøjer til at underbygge deres argumenter og være et kritisk publikum? Kurset Godt Sagt klæder dem på til at levere et budskab klart og overbevisende

Læs mere

Demokra-hva-for-noget?

Hvordan kan eleverne omsætte deres viden om demokrati og medborgerskab i praksis? Kurset vil med udgangspunkt i elevernes viden og erfaringer, give dem en større forståelse af, hvordan de allerede nu kan agere som demokratiske medborgere.

Læs mere

Fat om Finanserne

Hvordan prioriterer man sine udgifter? Hvilke forsikringer er gode at have og hvorfor? Hvordan lægger man et budget? Hvad er ÅOP? Og hvorfor skal man kende til det? Gennem brætspillet Fat om Finanserne bliver eleverne klædt på til fremtiden med viden om privatøkonomi og forsikringer.

Læs mere

Må vi alle være her

Hvad end du oplever svære konflikter eller blot et behov for bedre  trivslen i klassen, så kan kurset her give dig og dine elever et fælles sprog og nye redskaber til at få bedre greb om konflikterne.

Læs mere

Hvornår er nok, nok?

Har din klasse blot brug for at styrke samarbejdet og evnen til at løse problemer i fællesskab? Kurset giver dig og dine elever et fælles sprog og redskaber til at få bedre greb om konflikterne i og udenfor klasserummet.

Læs mere