fbpx

Vil du ruste dine elever til bedre fremlæggelser? Kniber det med modet til at mene noget forskelligt i klassen? Eller mangler dine elever redskaber til at blive velargumenterende debattører?

Kurset Godt Sagt klæder dem på til at levere et budskab klart og overbevisende.

Godt Sagt tager afsæt i retorikkens redskabskasse og skal styrke elevernes evner i at fremlægge, argumentere og præsentere et budskab med overbevisning. Mantraet for undervisningen er: ”øvelse gør mester”, og eleverne bliver kastet ud i at træne deres egen argumentation gennem øvelser i debat og taleskrivning.

Hvordan opbygger man det gode argument? Hvordan strukturerer man sit oplæg? Hvordan fanger man publikums opmærksomhed? Hvordan bruger man appelformer til sin fordel? Og hvordan giver man konstruktiv feedback? Det er alle spørgsmål, vi tager med i værkstedet og arbejder med i løbet af dagen.

Eleverne kommer til at fremføre forskellige mindre mundtlige oplæg for hinanden. Eleverne kommer til at arbejde med personlig meningsdannelse gennem debatter, hvor de skal finde gode argumenter på begge sider af en sag – og undersøge det nyttige ved at være uenige.

Debatterne tager udgangspunkt i aktuelle temaer, som eleverne selv vælger. Vi vil også arbejde med kropssprog, og hvordan stemme og krop kan bruges som en styrke i mundtlig fremførsel. Vi gør meget ud af at skabe et trygt læringsrum.

Forløbet er dynamisk tilrettelagt med små øvelser i grupper, videoeksempler og en afsluttende debat for hele klassen.

I skal gerne afsætte én lektions arbejde til et forberedelsesmateriale, som I får tilsendt nogle uger inden kursusdagen


Har du nogle spørgsmål til kurset?
  • 8.-10. kl. samt efterskoler
  • Tværfagligt
    • Varighed 09:00 - 14.15
    • Min. 12 elever - Max. 28 elever

DKK 2,500.00 ekskl. moms

Book kursus

This must be a number!

This must be a number!