fbpx

Hvad sker der, når børn og unge må flygte? Hvem og hvordan får man asyl? Hvordan er det at leve i et nyt land? Hvad kan unge i Danmark bidrage med? Kurset giver dine elever viden og indsigt i de udfordringer, rettigheder og liv unge flygtninge har.

Dine elever vil blive udfordret på deres viden om, hvorfor nogle mennesker vælger at flygte. Hvorledes opnår man asyl? Hvordan får man et liv til at fungere i et nyt land? Hvad skal til for at få et godt liv?

Du og dine elever vil blive præsenteret for oplæg og øvelser, der sætter fokus på, hvilke rettigheder man har som flygtning og om rettighederne bliver overholdt. Hvordan tager Danmark imod flygtninge- og gør vi det godt nok?

Via videoklip og cases bliver dine elever præsenteret for flygtninges fortællinger om flugten og livet i en flygtningelejr.

Undervejs i forløbet bliver dine elever udfordret på, hvad de mener om forskellige problemstillinger. Og dagen slutter af med at dine elever arbejder med idéer til, hvad de selv kan gøre i forhold til unge flygtninge i lokalmiljøet.


Har du nogle spørgsmål til kurset?

DKK 2,500.00 ekskl. moms

Book kursus