fbpx

Skal dine elever være en aktiv del af generation verdensmål? På kurset ”Min verden – mine mål” kan dine elever opnå en global viden, så de aktivt kan tage stilling til deres egen adfærd og til globale problemstillinger.

FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling sætter kursen mod en bedre fremtid for alle. Verdens ledere er i 2015 blevet enige om nye og vigtige mål for fremtiden. I 2030 skal ekstrem fattigdom være udryddet, alle børn skal gå i skole, vi skal mindske drivhuseffekten og bruge jordens ressourcer bedre. Men hvad har det med danske skoleelever at gøre?

Verdensmålene er for os alle, og det er kun muligt at opnå verdensmålene, hvis vi alle gør en indsats – også i Danmark. Eleverne arbejder på dette kursus både med globale og lokale spørgsmål – inden for det sociale, politiske og økonomiske. Kurset lægger op til aktiv medleven og stillingtagen hos eleverne. Hensigten er både, at de opnår og en bedre forståelse af bæredygtighedsprincipper og en bredere kulturforståelse. Eleverne udvikler under kurset en kampagne, der har til formål at sprede viden om- og opfordre til handling for at leve op til verdensmålene.

For booking – kontakt pædagogisk konsulent Julie Bergdal Kolath på jbk@ungdomsbyen.dk


Har du nogle spørgsmål til kurset?

Gratis

Book kursus

This must be a number!

This must be a number!