fbpx

Skal dine elever være en aktiv del af generation verdensmål? På kurset “Verdensmål – uddannelse for bæredygtig udvikling” kan dine elever opnå en global viden, så de aktivt kan tage stilling til deres egen adfærd og til globale problemstillinger.

FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling skal sikre kursen mod en bedre fremtid for alle. Kender dine elever til verdensmålene, og hvordan forbereder de sig bedst til fremtiden? På kurset ”Verdensmål – uddannelse for bæredygtig udvikling” opnår dine elever både kendskab til og global viden om SDGérne (Sustainable Development Goals), så de aktivt kan tage stilling til egen adfærd og globale problemstillinger.

Verdensmålene åbner muligheder for at sikre en bedre fremtid for alle. Verdens ledere er i 2015 blevet enige om nye og vigtige mål for fremtiden. I 2030 skal ekstrem fattigdom være udryddet, alle børn skal gå i skole, vi skal mindske drivhuseffekten og bruge Jordens ressourcer bedre. Men hvad har det med danske unge at gøre? vil nogle af dine elever måske spørge.

Verdensmålene er for os alle, og det er kun muligt at nå verdensmålene, hvis vi alle gør en indsats – også i vores del af verden. Eleverne bliver på dette kursus klogere på verdensmålene både i et globalt og et lokalt perspektiv. De vil arbejde med de globale spørgsmål – både de sociale, politiske og økonomiske. Kurset lægger op til en bedre forståelse af bæredygtighedsprincipper, en bredere kulturforståelse og en aktiv stillingtagen hos de unge.

Kontakt JBK@ungdomsbyen.dk for mere information og for booking af kurset. 


Har du nogle spørgsmål til kurset?

Gratis

Book kursus